Over mij

Sinds 2001 ben ik werkzaam als zelfstandig HR adviseur, trainer en coach. Ik houd van veel afwisseling in mijn werk en vind het soms moeilijk keuzes te maken in mijn praktijk als zelfstandige. Het werkveld van Personeel & Organisatie is zo breed en alles is interessant.

Zowel in mijn professionele praktijk als in mijn persoonlijke leven word ik vrijwel dagelijks geconfronteerd met mensen die door allerlei oorzaken veel stress ervaren en zelfs vastlopen. Graag help ik organisaties en mensen beter om te gaan met veranderingen en tegenslagen en de daarmee gepaard gaande stress. Mijn ervaring, opleiding en de zoektocht naar wat goed is voor mezelf heeft me op het pad gebracht van simpele en inzichtgevende manieren om beter met mezelf en anderen om te gaan. Ook voor mensen zonder ernstige klachten kunnen deze inzichten bijdragen aan een leven dat meer vriendelijkheid en rust in zich draagt ook al zit het soms tegen.

De kern van mijn benadering is MEER ‘POETSEN’ en MINDER ‘PRATEN’

In de Acceptance en Commitmenttraining leer je om eens van een afstandje naar die gedachten te kijken en je bewust te zijn van wat of wie er zoal voorbij komt zonder je er in te verliezen. Dit plaatje heb ik een keer gemaakt van al mijn prettige en minder prettige stemmingen en gedragsneigingen.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in het thema duurzame inzetbaarheid door relevante literatuur en ontwikkelingen te bestuderen en masterclasses te volgen. Ook heb ik uiteenlopende trainingen en opleidingen gevolgd waaronder de opleiding tot Loopbaancoach, Stressconsultant, Acceptance & Commitmenttrainer,  Mindfulnesstrainer en Runningtherapeut. Daarnaast studeer ik gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit (levenslang project).

Anita Brockötter

Collect the Eggs!

mandje eieren collect the eggs

De moraal van het verhaal...collect the eggs en neem de shit niet mee naar huis!